Talk:Smirre

From WikiFur, the furry encyclopedia.
Jump to: navigation, search

I have not threath other furries. Trolls atack me and other furries in SveaFur and I be paranoid and wery sad of it. Now I´m not in SveaFur and have left it behind me.

—The preceding unsigned comment was added by 78.72.25.247 (talkcontribs) .

As I thought, 78.72.25.247 is Smirre.
Hej Smirre. Även om du har lämnat det bakom dig finns det fortfarande kvar på Internet. Saker försvinner inte. Om du stjäl något kan du inte bara säga "Jag har lämnat det bakom mig" och få det sopat under mattan. Världen fungerar inte så.
On another note, is it OK to use old revisions of articles as references if it can be proven who wrote it? I am referring to revision 409041 where her writes, in his own personal swenglish that he has threatened "personals att Hässleholm´s municipal and SIVO".
I am considering reverting the page to before Smirre messed with it, now it's a cesspool of Smirrish-Engilsh. Just look for example at the section "Religion". Semi-unreadable and completely nonsensical and unrelated. —The preceding unsigned comment was added by 46.59.34.198 (talkcontribs) .
Måste folk hålla på att trolla mig och driva med mig för att jag är furrie och gillar rävar då?
Det är jävligt påfrestande och förstör mig mentalt, jag blir ju bara mer paranoid och rädd för andra människor och tror det värsta om andra.
/Smirre
—The preceding unsigned comment was added by 78.72.25.247 (talkcontribs) .
Jag driver inte med dig men det du har skrivit på den här sidan nu är nonsens och för de flesta nästintill oförståeligt. Det som stod innan var helt klart mer fakuellt korrekt. 46.59.34.198 09:12, 19 July 2013 (EDT)
If you feel this way, you may edit the entry to reflect the correct events as they transpired. But, please take to email if you chaps are just going to go to each other throats - Spirou 12:33, 19 July 2013 (EDT)

Hej Contribis!

Jag tycker att det är "milstolpar" i mitt furryliv att jag reste till Japan med en annan furrykamrat 2012 och att jag varit på NFC 2013. Visst, min Engelska är inte perfekt och jag får använda ordbok många gånger när jag ska skriva något på Engelska. Gramatik är aldeles för abstrakt och rörigt för att jag ska klara hantera det så min lärare på T4Vux där jag går nu har sagt att det är bättre att jag tränar att använda det engelska språket - än att hänga upp mig på prponomen, tidsformer, predikat osv för då blir det fullständig katastrof för jag rör ihop vad som är vad. Ska jag skriva något på Enegslka så tänker jag vad det heter på Svenska först och sen översätter det till Engelska och har ordbok till hjälp när jag inte kan ett ord, istället för att konsturera ord som är någon blandning av Svenska och Engelska.

Iaf skrev jag också om SveaFur och mitt sätt som jag agerat där, det är rätt uppenbart att det är en del trolls på SveaFur och att jag har svårighet med den funktionsnedsättning jag har och problem med paranoja och att förstå/hantera svart humor och sarkasm. Så både jag och adminarna anser att det bästa för mig ocjh för de andra på Sveafur är att jag inte är med på SveaFur, utan är med i Facebookgrupperna och Second Life och FA osv, där det inte trollas och används svart humor osv.

Bästa Hälsningar Smirre Kirax. (Mikael Westergren.) —The preceding unsigned comment was added by Smirre (talkcontribs) .