Forum:Forum:Page Changes Are Not Showing

From WikiFur, the furry encyclopedia.
Jump to: navigation, search
Forums: Index > Help desk > Forum:Page Changes Are Not Showing

Hi, I'm a newbie here, so bear with me. I've edited my own personal page; Connor J. Coyote . However, when I saved it and logged out of my account - these changes don't take affect and cannot be seen. The only time when the changes on the page can be seen is when I log back in to my account. I'm not sure - am I not saving this correctly? Or, does the site need to update, or something? I have filled out the "Summary" each time I have made the changes. Any help is appreciated. Thank you. Connor.J.Coyote 07:27, 31 August 2013 (PDT) ~ Connor J. Coyote

Refresh your/the article page, and/or clear your browser's cache. - Spirou 16:26, 31 August 2013 (EDT)
I did that already. My cache is cleared instantly every time I close my browser. I manually re-did it, (just now) and refreshed the page (again), and when I log off - and goto my page when not signed in -- it still shows the un-edited page from a few days ago. I also turned off my anti-tracking add-on, and disabled private browsing; and even then, same story, the new edits do not appear. - Connor.J.Coyote 22:23, 31 August 2013 (PDT)
Let's try a Hard Page Refresh (I still do get stuck pages even after a normal refresh). Here is for OS X, and here is for Windows. - Spirou 01:45, 1 September 2013 (EDT)
It's not you, it's us. There's an issue with pages occasionally getting stuck in the cache and not purged on edit. I've cleared that page manually; thanks for letting us know. --GreenReaper(talk) 02:50, 1 September 2013 (EDT)
Hmm. I just did a minor edit on my page - to my links/and text - and the same problem is going on now as before - the page changes aren't showing up again. Any help is appreciated. Connor.J.Coyote 21:47, 24 October 2013 (PDT)
Hi, I have the same problem with my page Taiku. When I'm not logged in, on nice URL /wiki/Taiku the content isn't visible at all, however on /w/index.php?title=Taiku it shows a previous version. When I'm logged in everything shows fine. Thanks for help. --Taiku 07:12, 31 October 2013 (EDT)